نی‌ نی سایت

آشپزی جدید: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت (20 مورد)




آشپزی جدید: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت (20 مورد)

این تجربیات شامل نکات، ترفندها و دستورهای غذایی متنوعی میشه که میتونه آشپزی رو براتون لذت بخش تر و راحت تر کنه.

  • ✳️ترفند طلایی برای پخت کیک اسفنجی پفکی: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آب جوش در انتهای هم زدن مواد.
  • ✳️برای اینکه کتلت وا نره، حتماً سیب زمینی رو بعد از پخت کامل، رنده کنید و آبش رو بگیرید.
  • ✳️اگر برنج شفته شد، یه تیکه نون لواش بذارید روش تا آبش رو بکشه.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️برای خوشمزه تر شدن قیمه، یک قاشق رب انار بهش اضافه کنید.
  • ✳️راز خوشمزگی عدس پلو: تفت دادن کشمش و پیاز داغ با روغن حیوانی.
  • ✳️برای جلوگیری از بوی کلم در غذا، یک تکه نان خشک داخل قابلمه بندازید.
  • ✳️بهترین روش برای پخت ماهی بدون بو: مزه دار کردن با آبلیمو، زعفران و سیر فراوان و پخت در فر.
  • ✳️برای اینکه کوکو سبزی پوک بشه، یه قاشق ماست چکیده بهش اضافه کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از ته گرفتن سوپ، هر از گاهی هم بزنید و شعله رو کم کنید.
  • ✳️اگر مربا شکرک زد، کمی آبلیمو بهش اضافه کنید و دوباره بجوشونید.
  • ✳️برای اینکه پیاز داغتون طلایی و ترد بشه، آرد بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • ✳️یه کوچولو دارچین به مایه ماکارونی بزنید، طعمش فوق العاده میشه!
  • ✳️برای اینکه شیربرنج خوشمزه تر بشه، گلاب و هل رو آخر سر اضافه کنید.
  • ✳️اگر ماستتون ترش شد، یه قاشق غذاخوری شیر خشک بهش اضافه کنید.
  • ✳️برای درست کردن یه آبگوشت لذیذ، گوشت با استخون استفاده کنید و بذارید حسابی جا بیفته.
  • ✳️به جای آب، با آب قلم برای تهیه سوپ و آش استفاده کنید.
  • ✳️ته دیگ سیب زمینی رو با زعفرون و روغن حیوانی درست کنید.
  • ✳️قبل از پخت حبوبات، چند ساعت خیسشون کنید تا نفخشون گرفته بشه.
  • ✳️برای خوش عطر شدن خورشت کرفس، نعناع و جعفری رو جدا تفت بدید و آخر سر اضافه کنید.
  • ✳️برای از بین بردن تلخی بادمجان، بعد از پوست کندن روش نمک بپاشید و بذارید نیم ساعت بمونه.

این فقط یک گلچین کوچیک از تجربیات مفیدی بود که توی نی نی سایت پیدا کردم. شما هم اگر نکته یا ترفندی دارید حتماً با ما به اشتراک بگذارید.






آشپزی جدید: گشتی در تجربیات نی نی سایت

آشپزی جدید: گشتی در تجربیات نی نی سایت

1. ته دیگ سیب زمینی رنده شده

خیلی از مامانا تو نی نی سایت پیشنهاد میکنن که برای ته دیگ به جای سیب زمینی ورقه ای، سیب زمینی رنده شده رو با کمی زعفران و ادویه مخلوط کنین و کف قابلمه پهن کنین. میگن خیلی ترد و خوشمزه میشه!بعضی ها هم میگن یه کم پیاز رنده شده هم اضافه کنین طعمش عالی میشه. یه نکته دیگه هم اینکه حتما سیب زمینی رو خوب آبشو بگیرین تا ته دیگتون خمیر نشه. بعضی ها هم از تخم مرغ برای چسبندگی بیشتر استفاده می کنند. میتونید سیب زمینی رو با ادویه های دلخواهتون طعم دار کنید. حتما روغن رو خوب داغ کنید بعد مواد ته دیگ رو بریزید. برای اینکه ته دیگتون نسوزه، حرارت رو کم کنید.

2. مرغ زعفرانی با طعم بهشت!

توی نی نی سایت خیلی ها از یه روش خاص برای درست کردن مرغ زعفرانی تعریف میکنن. میگن مرغ رو با پیاز و سیر و ادویه ها خوب تفت بدین، بعد یه کم رب گوجه و زعفرون اضافه کنین و بذارین آروم بپزه. بعضی ها هم میگن برای اینکه مرغ خوش طعم تر بشه، یه کم آبلیمو یا آب نارنج هم اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه مرغتون نرم و آبدار بشه، حرارت رو کم کنین و بذارین با حرارت ملایم بپزه. میتونید برای خوش عطر شدن مرغ از کمی دارچین هم استفاده کنید. اضافه کردن هویج و فلفل دلمه ای به مرغ، طعمش رو عالی میکنه. بعضی ها برای غلیظ شدن سس مرغ، کمی آرد ذرت اضافه میکنند. میتونید مرغ رو قبل از پختن کمی مزه دار کنید.

3. سوپ جو پرخاصیت برای سرماخوردگی

برای یه سوپ جو خوشمزه و مقوی، جو پرک رو با آب مرغ یا آب گوشت بپزین، بعد هویج و پیاز و سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و بهش اضافه کنین. در آخر هم جعفری خرد شده و یه کم آبلیمو بزنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه سوپ لعاب دار بشه، یه قاشق آرد رو با آب سرد مخلوط کنین و به سوپ اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه سوپ خوش طعم تر بشه، میتونین از قارچ و مرغ پخته شده هم استفاده کنین. اضافه کردن شیر به سوپ، باعث میشه که خیلی خوشمزه تر بشه. برای تزیین سوپ میتونید از خامه و جعفری خرد شده استفاده کنید. سوپ جو رو میتونید با آب قلم هم بپزید. اضافه کردن رشته سوپی به سوپ، اونو خوشمزه تر میکنه.

4. کوکو سیب زمینی مجلسی با طعم متفاوت

برای یه کوکو سیب زمینی خوشمزه، سیب زمینی پخته شده رو رنده کنین، بعد پیاز رنده شده و تخم مرغ و ادویه ها رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. بعد توی روغن داغ سرخ کنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه کوکو خوشمزه تر بشه، سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه کوکو وا نره، تخم مرغ رو زیاد نریزین. اضافه کردن کمی آرد به کوکو، باعث میشه که منسجم تر بشه. میتونید داخل کوکو از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. برای سرخ کردن کوکو از روغن کمتری استفاده کنید. کوکو رو میتونید با ماست و خیار سرو کنید.

5. عدس پلو خوشمزه با گوشت چرخ کرده

عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی هاست. برای درست کردنش، عدس رو بپزین، بعد گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه ها تفت بدین و با عدس مخلوط کنین. بعد لابه لای برنج بریزین و دم بذارین. بعضی ها هم میگن برای اینکه عدس پلو خوشمزه تر بشه، کشمش و خرما هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه برنجتون شفته نشه، آب رو به اندازه بریزین. میتونید عدس پلو رو با گوشت قلقلی هم درست کنید. برای تزیین عدس پلو میتونید از خلال پسته و بادام استفاده کنید. عدس پلو رو میتونید با سالاد شیرازی سرو کنید. اضافه کردن زیره به عدس پلو، طعمش رو عالی میکنه.

6. قرمه سبزی اصیل با عطر و طعم به یاد ماندنی

قرمه سبزی نیاز به تعریف نداره! سبزی قرمه رو خوب سرخ کنین، بعد گوشت رو با پیاز و ادویه ها تفت بدین و با سبزی مخلوط کنین. لوبیا چیتی و لیمو عمانی رو هم اضافه کنین و بذارین آروم بپزه. بعضی ها هم میگن برای اینکه قرمه سبزی خوشمزه تر بشه، یه قاشق رب گوجه هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه قرمه سبزی روغن بندازه، حرارت رو کم کنین و بذارین با حرارت ملایم بپزه. اضافه کردن شنبلیله خشک به قرمه سبزی، عطرش رو عالی میکنه. قرمه سبزی رو با برنج زعفرانی سرو کنید. برای اینکه قرمه سبزی جا بیفته، باید زمان زیادی رو بهش اختصاص بدید. قرمه سبزی رو میتونید با ترشی هم سرو کنید.

7. قیمه نذری با عطر زعفران و گلاب

برای قیمه خوشمزه، گوشت رو با پیاز و ادویه ها تفت بدین، لپه رو هم جدا بپزین. بعد رب گوجه و زعفران و گلاب رو اضافه کنین و بذارین آروم بپزه. در آخر هم سیب زمینی سرخ شده رو بهش اضافه کنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه قیمه خوشمزه تر بشه، یه کم دارچین هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه لپه وا نره، نیم پز کنین. اضافه کردن هل به قیمه، عطرش رو عالی میکنه. قیمه رو با برنج سفید سرو کنید. برای اینکه قیمه جا بیفته، باید زمان زیادی رو بهش اختصاص بدید. قیمه رو میتونید با سالاد فصل هم سرو کنید.

8. ماکارونی خوشمزه با سس مخصوص

برای ماکارونی خوشمزه، گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه ها تفت بدین، بعد رب گوجه و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنین. ماکارونی رو هم آبکش کنین و با سس مخلوط کنین و دم بذارین. بعضی ها هم میگن برای اینکه ماکارونی خوشمزه تر بشه، قارچ و ذرت هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه ماکارونی شفته نشه، آب رو به اندازه بریزین. میتونید به سس ماکارونی آویشن هم اضافه کنید. برای تزیین ماکارونی میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید. ماکارونی رو میتونید با سالاد شیرازی سرو کنید. اضافه کردن سس سویا به ماکارونی، طعمش رو عالی میکنه.

9. لازانیا ایتالیایی با طعم بی نظیر

برای لازانیا، گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه ها تفت بدین، بعد رب گوجه و قارچ خرد شده رو اضافه کنین. ورقه های لازانیا رو هم بپزین. کف ظرف رو با سس بشامل بپوشونین، بعد لایه لایه لازانیا، سس گوشت و پنیر پیتزا بچینین و در فر بذارین تا پنیر آب بشه. بعضی ها هم میگن برای اینکه لازانیا خوشمزه تر بشه، سبزیجات معطر مثل ریحان هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه لازانیا خشک نشه، روش رو با فویل بپوشونین. میتونید به سس گوشت لازانیا کمی خامه هم اضافه کنید. برای تزیین لازانیا میتونید از زیتون و گوجه گیلاسی استفاده کنید. لازانیا رو میتونید با سالاد فصل سرو کنید. اضافه کردن سس پستو به لازانیا، طعمش رو عالی میکنه.

10. پیتزا خانگی خوشمزه تر از بیرون

برای پیتزا، خمیر پیتزا رو آماده کنین، بعد روی خمیر سس گوجه بمالین و مواد دلخواهتون مثل گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون رو بچینین. در آخر هم پنیر پیتزا رو بریزین و در فر بذارین تا پنیر آب بشه. بعضی ها هم میگن برای اینکه پیتزا خوشمزه تر بشه، سبزیجات معطر مثل آویشن هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه خمیر پیتزا ترد بشه، قبل از اضافه کردن مواد، یه کم در فر بذارین. میتونید از سس سیر برای طعم دار کردن پیتزا استفاده کنید. برای تزیین پیتزا میتونید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید. پیتزا رو میتونید با سس کچاپ سرو کنید. اضافه کردن آناناس به پیتزا، طعمش رو عالی میکنه (البته سلیقه ایه!).

11. آش رشته خوشمزه و سنتی

آش رشته یکی از آش های محبوب ایرانی هاست. حبوبات رو از قبل خیس کنین، بعد با آب بپزین. سبزی آش رو هم خرد کنین و به حبوبات اضافه کنین. رشته آش رو هم اضافه کنین و بذارین آش جا بیفته. در آخر هم با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه آش خوشمزه تر بشه، یه کم سیر داغ هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه آش ته نگیره، مرتب هم بزنین. میتونید به آش رشته گوشت قلقلی هم اضافه کنید. برای تزیین آش رشته میتونید از گردو هم استفاده کنید. آش رشته رو میتونید با ترشی هم سرو کنید. اضافه کردن کدو حلوایی به آش رشته، طعمش رو عالی میکنه.

12. دلمه برگ مو با طعم ملس

برای دلمه برگ مو، برگ مو رو بجوشونین، بعد مواد داخل دلمه رو آماده کنین (برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی دلمه، پیاز و ادویه ها). برگ مو رو پهن کنین، یه کم از مواد داخلش بریزین و بپیچین. دلمه ها رو توی قابلمه بچینین و با آب و شکر و سرکه بذارین بپزه. بعضی ها هم میگن برای اینکه دلمه خوشمزه تر بشه، آلو و کشمش هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه دلمه ها وا نرن، محکم بپیچین. میتونید به مواد داخل دلمه زرشک هم اضافه کنید. برای تزیین دلمه میتونید از پیاز داغ استفاده کنید. دلمه رو میتونید با ماست و خیار سرو کنید. اضافه کردن نعناع خشک به دلمه، طعمش رو عالی میکنه.

13. کباب کوبیده خانگی با طعم رستورانی

برای کباب کوبیده، گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفندی و گوساله) رو با پیاز رنده شده (آب گرفته) و ادویه ها خوب ورز بدین. بعد به سیخ بزنین و روی ذغال یا در فر بپزین. بعضی ها هم میگن برای اینکه کباب کوبیده خوشمزه تر بشه، یه کم دنبه چرخ کرده هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه کباب از سیخ جدا نشه، گوشت رو خوب ورز بدین و قبل از به سیخ زدن، یه کم توی یخچال بذارین. میتونید به کباب کمی زعفران هم اضافه کنید. کباب رو با گوجه و فلفل کبابی سرو کنید. کباب رو میتونید با برنج یا نان سرو کنید. اضافه کردن سماق به کباب، طعمش رو عالی میکنه.

14. جوجه کباب زعفرانی با طعم بی نظیر

برای جوجه کباب، تکه های مرغ رو با پیاز رنده شده، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه ها مزه دار کنین و بذارین چند ساعت توی یخچال بمونه. بعد به سیخ بزنین و روی ذغال یا در فر بپزین. بعضی ها هم میگن برای اینکه جوجه کباب نرم و آبدار بشه، ماست هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه جوجه کباب نسوزه، مرتب بچرخونین. میتونید به جوجه کباب سیر هم اضافه کنید. جوجه کباب رو با برنج یا نان سرو کنید. جوجه کباب رو با لیمو ترش تازه سرو کنید. اضافه کردن فلفل دلمه ای به جوجه کباب، طعمش رو عالی میکنه.

15. خورشت فسنجان با طعم ملس و گردویی

برای فسنجان، گردو رو آسیاب کنین، بعد با آب بپزین تا روغن بندازه. مرغ یا گوشت قلقلی رو هم جدا سرخ کنین. رب انار و شکر رو به گردو اضافه کنین و بذارین خورشت جا بیفته. در آخر هم مرغ یا گوشت قلقلی رو بهش اضافه کنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه فسنجان خوشمزه تر بشه، یه کم رب گوجه هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه فسنجان رنگ تیره ای داشته باشه، گردو رو زیاد تفت بدین. میتونید به فسنجان آلو هم اضافه کنید. فسنجان رو با برنج سرو کنید. فسنجان رو با ترشی سرو کنید. اضافه کردن کدو حلوایی به فسنجان، طعمش رو عالی میکنه.

16. خورشت بادمجان با طعم ترش و شیرین

برای خورشت بادمجان، بادمجان ها رو سرخ کنین. گوشت رو هم با پیاز و ادویه ها تفت بدین. گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه رو اضافه کنین و بذارین بپزه. در آخر هم بادمجان های سرخ شده رو بهش اضافه کنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه خورشت بادمجان خوشمزه تر بشه، غوره هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری جذب کنن، قبل از سرخ کردن، یه کم نمک بزنین و بذارین آبش بره. میتونید به خورشت بادمجان فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. خورشت بادمجان رو با برنج سرو کنید. خورشت بادمجان رو با سالاد شیرازی سرو کنید. اضافه کردن سیر به خورشت بادمجان، طعمش رو عالی میکنه.

17. آش جو با کشک

جو پوست کنده رو از شب قبل خیس کنین. پیاز داغ درست کنید و کمی نعناع داغ اضافه کنین. جو رو بپزین و سبزی آش رو اضافه کنین. در آخر کشک رو اضافه کنین و بذارین آش جا بیفته. بعضی ها هم میگن برای اینکه آش جو خوشمزه تر بشه، کمی گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه آش ته نگیره، مرتب هم بزنین. میتونید به آش جو عدس هم اضافه کنید. برای تزیین آش جو میتونید از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده کنید. آش جو رو میتونید با نان سنگک سرو کنید. اضافه کردن سیر به آش جو، طعمش رو عالی میکنه.

18. میرزا قاسمی خوشمزه و اصیل گیلانی

بادمجان ها رو کبابی کنین و پوستشون رو بگیرید. گوجه فرنگی ها رو هم رنده کنین. سیر رو تفت بدین و بادمجان ها و گوجه فرنگی ها رو بهش اضافه کنین. تخم مرغ ها رو هم بشکنین و بذارین بپزه. در آخر با نان سرو کنین. بعضی ها هم میگن برای اینکه میرزا قاسمی خوشمزه تر بشه، کمی فلفل هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه بادمجان ها خوب کبابی بشن، روی ذغال یا شعله گاز بپزین. میتونید به میرزا قاسمی کمی رب گوجه هم اضافه کنید. میرزا قاسمی رو با نان بربری سرو کنید. میرزا قاسمی رو با ترشی سیر سرو کنید. اضافه کردن سبزیجات معطر به میرزا قاسمی، طعمش رو عالی میکنه.

19. خوراک لوبیا چیتی

لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنین. پیاز داغ درست کنید و گوشت چرخ کرده رو هم تفت بدین. لوبیا رو اضافه کنین و با آب بپزین. رب گوجه و ادویه ها رو هم اضافه کنین و بذارین خوراک جا بیفته. بعضی ها هم میگن برای اینکه خوراک لوبیا خوشمزه تر بشه، کمی قارچ هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه لوبیا زودتر بپزه، از زودپز استفاده کنین. میتونید به خوراک لوبیا سیب زمینی هم اضافه کنید. خوراک لوبیا رو با نان سرو کنید. خوراک لوبیا رو با آبلیمو سرو کنید. اضافه کردن فلفل سبز به خوراک لوبیا، طعمش رو عالی میکنه.

20. کله جوش

پیاز داغ درست کنید. گردو خرد شده و نعناع داغ رو اضافه کنین. کشک رو با آب رقیق کنین و به پیاز داغ اضافه کنین. بذارین کله جوش بجوشه و جا بیفته. بعضی ها هم میگن برای اینکه کله جوش خوشمزه تر بشه، کمی عدس هم بهش اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه کشک نبره، حرارت رو کم کنین. میتونید به کله جوش بادمجان هم اضافه کنید. کله جوش رو با نان سرو کنید. کله جوش رو با ترب سرو کنید. اضافه کردن سیر به کله جوش، طعمش رو عالی میکنه.

نمایش بیشتر

‫3 دیدگاه ها

  1. روش پخت کیک اسفنجی با آب جوش واقعا تکنیک هوشمندانه ای است که نتیجه آن کاملا قابل مشاهده است. در آزمایش های انجام شده این روش باعث افزایش حجم کیک تا بیست درصد نسبت به روش های معمول شده است.

    مورد قابل توجه در تهیه کتلت، زمان رنده کردن سیب زمینی است که باید حتما پس از سرد شدن کامل انجام شود. آزمایش های متعدد نشان داده است رنده کردن سیب زمینی گرم باعث جداسازی نشاسته و افت کیفیت بافت نهایی می شود.

    در زمینه پخت ماهی بدون بو، میزان زعفران مصرفی عامل تعیین کننده است. بر اساس یافته های علمی، ترکیب زعفران با سیر باعث خنثی شدن کامل ترکیبات گوگردی موجود در ماهی می شود که عامل اصلی بوی نامطبوع است.

    پخت انواع پلو با روغن حیوانی یکی از تکنیک های کلاسیک است که هنوز هم در آزمایشگاه های علوم غذایی تایید می شود. تحقیقات نشان داده است مولکول های روغن حیوانی با نشاسته برنج پیوندهای مطلوبی ایجاد می کنند.

    سال ها تجربه در آزمایش مواد غذایی نشان داده است که نمک پاشیدن روی بادمجان قبل از پخت نه تنها تلخی را می گیرد، بلکه باعث کاهش جذب روغن تا چهل درصد می شود. این تکنیک در صنایع غذایی به طور گسترده استفاده می شود.

  2. یک دنیا ممنون از این همه نکته باحال آشپزی 😍 تو پخت کوکو سبزی همیشه به مشکل میخوردم تا اینکه فهمیدم اگه زرده تخم مرغ رو بیشتر از حد معمول بزنم پف بیشتری میگیره.

    توی پخت قرمه سبزی یه بار نسخه کدبانوها رو امتحان کردم و سبزی رو قبل از اضافه کردن به خورشت توی ماهیتابه خشک کردم، عطرش سه برابر شد 🤯

    برای ته دیگ سیب زمینی یه فوت کوزه گری یاد گرفتم: اگه بعد از ریختن مواد ته دیگ توی قابلمه، یه ربع حرارت رو زیاد کنید و بعد کم کنید ته دیگ خیلی ترد میشه.

    یه نکته دیگه راجع به سوپ جو: من همیشه یه مشت جو پرک به جو معمولی اضافه میکنم که لعاب بیشتری داشته باشه و غلظتش بهتر بشه 👌

    میرزا قاسمی خونگی ما همیشه با یه ذره رب انار شیرین میشه، طعمش رو عوض میکنه …

    #نکات_آشپزی

  3. مرغ رو که مزه دار میکنم همیشه یه کم نمک و شکر به ادویه هاش اضافه میکنم تا طعمش حسابی جا بافته.

    برنج رو موقع آبکش کردن یه کم زیره روش میپاشم که عطرش یه دنیا فرق میکنه.

    ته دیگ سیب زمینیم همیشه با روغن حیوانی و زعفرون درست میشه که رنگش طلایی بشه.

    توی عدس پلو کشمش رو با پیاز داغ تفت میدم تا شیرینیش حسابی به چش بیاد.

    کدوی داخل خورشت رو کمی با شکر تفت میدم که طعم ملسی بگیره.

    ماکارونی رو با یه ذره دارچین میپزم که طعمش یادآور غذاهای ایتالیایی بشه.

    یه نکته که برای کوکو سبزی یاد گرفتم اینه که تخم مرغ رو آخر موقع اضافه کنین تا پفش بیشتر بشه.

    قبل از سرخ کردن بادمجانا نمک میزنم و بذارم آبشون بره تا روغن کمتری جذب کنن.

    فوت کوزه گری پخت کتلت اینه که سیب زمینیش رو کاملا آبگیر کنی

    یه قاشق ماست تو مایه کوکوی سیب زمینی میریزم که تو دهن آب بشه

    وقتی سوپ درست میکنم یه کم شیر روش میریزم که غلظتش بهتر بشه

    برای قیمه نذری لپه رو با چوب دارچین میپزم که عطرش عجیب خوب میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا